Breadcrumbs

הכסף לחופשה הבאה שלך נמצא בפח

במיוחד לקראת הפסח – איך חוסכים ומשתמשים במוצרים שבמזווה

""

פרטים

חדשות טובות, מצאנו דרך לממן את החופשה הבאה שלכם וזה נמצא ממש מתחת לאף. 

אולי אפילו תצליחו להריח אותו, כי הוא כרגע נמצא בפח. 

קשה להאמין, אבל משק בית בישראל זורק מידי חודש מזון בשווי ממוצע של 700 ₪ ולאורך שנה עד 10,000 ₪.

למרות שלכל אחד.ת מאיתנו הרגלי אכילה שונים, ההתנהלות שלנו במטבח וצמצום בזבוז מזון נפרשים על פני ארבע פעולות עיקריות: תכנון, קנייה, אחסון ובישול. 

כל אחת מהפעולות מהווה עולם ומלואו ומגלמת פוטנציאל רב לבזבוז מזון (וכסף בפח). 

הירשמו להרצאה בה תקבלו עקרונות חשובים איך לאכול טעים ובריא ולבזבז פחות אוכל, זמן וכסף.
במיוחד לחג הפסח ורגע לפני שאתם מנקים וזורקים את החמץ, נלמד גם מה אפשר לעשות עם מה שיש לנו במקרר ובמזווה.

 

משך ההרצאה כשעה וחצי. 

ההשתתפות בהרצאה אינה כרוכה בתשלום אולם מותנית ברישום מראש. 

קיום המפגש מותנה במספר מינימלי של נרשמים. מספר המקומות מוגבל.

למי זה מתאים?

משפחות, זוגות, וכל מי שנמאס לו לזרוק אוכל לפח. 

על מה נדבר?

  1. ממה מורכבת ההתנהלות שלנו במטבח ביום יום. 
  2. איך לדייק, לייעל ולהוזיל את סל הקניות שלנו מבלי לוותר על האיכות. 
  3. איך לזרוק פחות אוכל, ולהתנהל בקלות במהלך השבוע. 
  4. במיוחד לקראת חג הפסח - איך להשתמש במה שכבר יש לנו במזווה? 

מרצה

עמית מסטצ'קין | יועץ ומרצה לצמצום בזבוז מזון ולהתנהלות נכונה במטבח. בוגר בית הספר הגבוה לקולינריה "בישולים", טבח לשעבר במסעדות שף ובעל תואר שני בגסטרונומיה מאוניברסיטת UNISG שבאיטליה

עמית מסטצ'קין | יועץ ומרצה לצמצום בזבוז מזון ולהתנהלות נכונה במטבח. בוגר בית הספר הגבוה לקולינריה "בישולים", טבח לשעבר במסעדות שף ובעל תואר שני בגסטרונומיה מאוניברסיטת UNISG שבאיטליה.
 

 

 

* המידע המופיע באתר הינו כללי ומטרתו להרחיב ידע בהקשר של תכנון פיננסי. שימו לב כי המידע יכול להיות חלקי ולכן אינו יכול להוות תחליף לייעוץ פרטני. אין לראות במידע האמור לעיל משום ייעוץ, המלצה, חוות דעת או תחליף לייעוץ מקצועי המותאם ללקוח באופן אישי. תוכן ומועד ההרצאות עשוי להשתנות יש להתעדכן באתר. 

ההרצאות הקרובות

רביעי 26.03.2025 הרצאה מקוונת

Event Location
ההרצאה תועבר בזום
Event Hour 19:30 19:30